Szőnyegek

Nem csak az autógumik esetében, hanem az autószőnyegek esetében is érdemes az évszaknak megfelelőt használni.
Kínálatomban talál száraz időjárás esetén használható méretpontos szövetszőnyeget, és télen, vagy esős-saras időjáráshoz készített, magasabb peremű gumiszőnyeget, csapadéktálcát.

Az autószőnyegek segítenek Önnek megóvni és könnyebben tisztán-tartani az autója padlókárpitját.

 

Gumiszőnyegek

A kínálatomban lévő gumiszőnyegek 100%-osan méretpontosak, minden autótípushoz pontosan méretre gyártják.
Fizikai hatásoknak jól ellenálló, fekete színű gumiból készülnek. Felületük rácsos mintájú, peremes szegélyűek. A körbefutó perem segít abban, hogy a nedvesség ne folyjon a szőnyeg alá. A vezetőoldali szőnyeg anyagát a tartósság érdekében a cipősarok résznél megvastagították.
A legtöbb típusnál a szőnyegek az autó gyári rögzítési pontjaihoz kapcsolhatók, megakadályozva ezzel a szőnyeg elcsúszását.

 

Textilszőnyegek

A kínálatomban található erős szövetből készült szőnyegeket főleg száraz időben célszerű használni, mérsékelt vízállóságuk miatt.
 
100%-osan méretpontosak, ha vannak az autóban az első üléseknél gyárilag kialakított illesztési pontok, akkor azokhoz illeszthető. A szélek erős fonallal vannak körbeszegve. A vezető oldali szőnyeg a cipősarok résznél külön taposó-betéttel szolgálja a hosszabb élettartamot.
 
A szövetszőnyegeket kiváló minőségű, kifejezetten autószőnyegek gyártására kifejlesztett anyagból készítik, ezért minden darab ellenálló és könnyen tisztítható.