Csomagtértálcák

Fordult már elő Önnel, hogy a csomagtérben szállított ételhordó kiborult, vagy a tejesdoboz kilyukadt és a tartalma beleszívódott az autókárpitba? Ha igen, akkor tudja, hogy milyen nehéz azt kitakarítani és mennyire kellemetlen szaggal tölti meg az autó utasterét hosszú időn keresztül még takarítás után is. Nem beszélve a tisztítás költségeiről és esetleges nyomáról.
 
Ha szeretné megelőzni az ilyen rossz élményeket, vagy csak egyszerűen az autó belsejét szeretné megóvni, a peremes csomagtértálca tökéletes megoldást nyújt erre a célra!
 
A kínálatomban található csomagtértálcák vastag, ellenálló, hajlékony, de ugyanakkor alaktartó műanyagból készülnek, ezért nem szakadnak, nem törnek.
Magas, kb 5-6 cm-es pereműek, ez tartja a tálcán belül az esetleg belefolyt folyadékokat, vagy egyéb szennyeződést (mosópor, öblítő, bármi).
A tálcák közepére gumírozott csúszásgátló anyagot tesznek a gyártás során, ami megakadályozza a dobozok, üvegek ide-oda mozgását a csomagtartóban, ezzel védi az autó belsejét és a szállítmányt is, az esetleges sérüléssel szemben.
 
A csomagtértálca könnyen kiemelhető, így akár folyóvízzel is le tudja takarítani.